Onze praktijk – Workum

Onze praktijk

Hartelijk welkom in onze praktijk

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te laten behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Op  www.allesoverhetgebit.nl   vindt u nog meer informatie over: mondgezondheid,tarieven,verzekeringen en de tandartspraktijk in het algemeen.

Openingstijden

Voor behandeling op maandag t/m vrijdag is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Bereikbaarheid/toegankelijkheid

De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer 0515-541345. Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de balieassistente. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u de informatie over de dienstdoende tandarts en bijbehorend adres en telefoonnummers.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neemt u contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van de behandelingen gaat via een factoring-bedrijf Infomedics :

Contactgegevens Infomedics

Telefonisch
036 – 20 31 900 (lokaal tarief)

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

E-mail
rekening@infomedics.nl

Postadres
Postbus 60108
1320 AC Almere

Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente. Voor behandelingen boven de 250 euro zult u een begroting krijgen.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.

Met vriendelijke groet

 

Het DentWork team